Happy Cat Kaoani

Thursday, December 27, 2012

Kota bharu kelate

Hari ni 27/12/12,

24/12/12

buat ujian UPT, POSITIVE!!,hehe

pada 25/12/12

dekat seminggu pagi petang siang malam husband duk kt opis, dan hari ini hari cuti.. Husband kata hr ni g klinik setelah semalam wat upt, lepas g klinik husband nk gopis lg siapkan kerje dia..huhuhu..

waktu bersiap nak ke klinik, bos dia call, suruh pergi kota bharu kelantan selama 3 hr 2 malam.. husband dah start tension.

berlaku la kesulitan bila semua x dapat nk pergi bersama2 dgn husband, baik electrical eng. sampaila ke QS,.husband dah start bengang

kemudia kami ke klinik an nisa, scan our permata.. doktor cakap ini adalah nutfah, alhamdulillah semoga baby ni sihat.. doktor bg nasihat suruh makan pistachio bg anak cerdik, minum susu letak madu, n doktor bg vitamin dan ferromed untuk baby..

aku da suruh abg tgkap gmbar baby, ..kecik jer..hehe,doktor kata tunggu lg 2-3 minggu dtg scan lg baby dah lompat2 dlm tu.. :)

balik rumah husband tension.. dia dah agak bos suruh die pergi sorang. bia tension dia tido, bila bangun dia kata "ayang,jom lah teman abang pergi kelantan"

aku pon call bos minta cuti, malam tu kami kemas2 brg nk g klantan.. husband dr tensyen kami jd seronok plak.. rs mcm nak pergi bercuti.. kelaka jer, hehe..

pada 26/12/12 kami bertolak ke kelantan, perjalanan lama jugak, dah lama x jalan jauh dan kali ni jalan betul2 jauh.hehe, singgah kt pahang makan nasi lemak tp x sedap..huhuhu

pkul 5 petg baru sampai, kami ke grand vie river hotel, ms ni abg jd org klate plop..untung la lahir klate tp xreti kecek plop..hehehehe,

hotel ni OK, semua pon ada cuma dia mcam dah lama plak..hehe, okla sampai di sini saja karanganku.bye2

3 comments:

  1. Congrate Ida..jg baby elok2..^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah ida syg.....im heppy 4 u!jg dr baik2 tau....=)

    ReplyDelete
  3. thank youuu kepada pasangan..hehehehe

    ReplyDelete