Happy Cat Kaoani

Thursday, December 8, 2011

pILIHAN raYA DAH nak DeKAt lah!!~~

Common2 people common, korang semua da daftar untuk ngundi kerr... kalau belom meh klik ~~SINI~~

Aku da berumur 24 tahun, tapi aku belom pernah daftar ngundi lg, hahaha... adus, rakyat apakah aku ini, xmau daftar mengundi.

Aku masih ingat lagi, pilihan raya yang lepas, time tu baru jerr cukop umur untuk daftar ngundi. Abg (yang sekarang ni tunang kesayanganku-xlamer lagi suami la tu, hehe) Selalu tanya dah daftar ngundi ke belom. Time tu kitaorg rapat lagi, waktu2 sebelom lost cntct.. Ada jugk abg ajak aku balik samer2 nek bas.. Aku ingt dier Semangat nk balik mengundi.. Rupernyer semangat bercuti, hahaha.. lucu la, kalau kenang balik. :)

Tp aku x balik pon, pasal cuti UTHM time tu x panjang la, xmcm cuti UTM(time tu abg taun akhir kt situ), Hehe, Ok lah, mybe tak lamer lagi aku pon nak daftar ngundi, sbb aku mcm da ade kesedaran sket la nak memilih pemerintah.. Ye la, karang kalu pemerintahan negara teruk, aku jugk tanggung samer kan..hahaha, moh lerr kiterrr...

4 comments:

  1. hahaha, ayg ingat lg eh, ayg mucukk hihi

    ReplyDelete
  2. sama la kite tak dftar lg. hehehe

    speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. jom la kiter mendaftar..kt pejabat pos pon boley :)

    ReplyDelete